Sector Media AS  |  Kildals vei 17 A   |  0678  Oslo  | Tlf: 23 15 85 00
Skip Navigation Links.
Information in English Informationen in Deutsch
 Abonner (RSS)

    

Travel vår korpsene på Høyenhall og Manglerud

Høyenhall Skolekorps (HSK) og Manglerud Skoles Musikkorps (MSM) går en travel tid i møte utover våren og sommeren der jubileumskonsert, kretsstevne og utenlandstur står på programmet.

I år er det 50 år siden korpset på Manglerud ble stiftet, mens korpset på Høyenhall så dagens lys ti år senere – i 1968. De to korpsene har samarbeidet i mange år, og i tiden som kommer skal de to jubilantene gjennom et tett jubileumsprogram som starter med konsert i Misjonskirken Betlehem på Abildsø i Oslo lørdag 19. april.

Kretsstevne med Garden og Kampen
Vi treffer selvsagt korpsene 17. mai også – og søndag 1. juni braker det løs med kretsstevne på Manglerud skole med 13 gjestekorps. Stevnet inngår som en av aktivitetene i de årlige Bydelsdagene i Østensjø bydel, og to av mange høydepunkter under stevnet blir Kampen Janitsjarorkester (som feirer 80 år neste år) og Hans Majestet Kongens Gardes musikk- og drilltropp. Musikk- og drilltroppen i Garden vil ha stor drilloppvisning på Manglerud skole.

Spania kaller
20. juni slutter skolen – og samme dag setter musikantene fra Høyenhall og Manglerud seg på flyet til solfylte Spania, nærmere bestemt L’Estartit utenfor Barcelona. Bading og soling står selvsagt på programmet, men like viktig er det å gjøre de norske fargene kjent i Barcelona gjennom klingende korpsmusikk.
   Før og innimellom alle aktivitetene skal det selvsagt både øves og marsjeres – og øves litt til. Loppemarked skal det også bli tid til. Om du ikke visste det; loppemarkedene er i dag korpsenes viktigste inntektskilde og faktisk hovedgrunnen til at korpsene kan stille med blankpussede instrumenter både 17. mai og ved andre anledninger.

****-****-****-****

For mer informasjon, kontakt følgende personer:
Høyenhall Skolekorps
Siri Viken
Tlf. 905 32 537
sviken@online.no

Manglerud Skoles Musikkorps
Steinar Vik
Tlf. 481 52 687
styreleder@skolekorpset.no

Presseansvarlig
Lars Ole Ørjasæter
Tlf. 908 59 406
sectormedia@getmail.no

Se også
http://www.hoyenhallskolekorps.no/
http://www.skolekorpset.no/
http://www.mil.no/haren/hmkg/start/avd/musikk_drill/
http://www.kampen-janitsjar.no/