Sector Media AS  |  Kildals vei 17 A   |  0678  Oslo  | Tlf: 23 15 85 00
Skip Navigation Links.
Information in English Informationen in Deutsch
 Abonner (RSS)

    

Sommerkonsert med unge, lovende artister

Torsdag 3. juni er det unge, lokale artister som står på scenen i Konsertkirken Manglerud. Siri Stray, Tuba-Tuba, Katrin Johannesen med flere stiller med gratiskonsert i anledning Bydelsdagene 2010.

Konserten starter kl. 19.00 - og som sagt: Det er gratis adgang.

Tuba Tuba består av seks kamerater som går på musikklinja på Manglerud vidergående skole og er blitt lagt merke til langt utenfor Manglerud. De har spilt på flere av byens klubbscener, senest på Rockefeller i forbindelse med norgesfinale under Emergenza-festivalen. De ble også invitert til å spille på Rådhusplassen 17. mai. I fjor spilte de i UKM finalen i Olavshallen i Trondheim. Også i Manglerud kirke har de spilt før, på Kirkerock tidligere i år. De har formet en stil med effektiv musikk inspirert av norsk og irsk folkemusikk samt pop, med tekster basert på egne historier fra oppvekst og hverdag på Oslos østkant. Se også Myspace.

Siri Stray (24) er sanger og låtskriver fra Høyenhall i Oslo. Musikk har alltid vært en viktig del av livet hennes og hun spiller både piano, trompet samt synger. Siri gjorde seg raskt bemerket i Norsk musikkbransje etter at hun sommeren 2009 ga ut promosingelen «A Stray». Etter et år med mange konserter gjennom byrået Westbeat Records, både i Norge og utlandet, prøver hun seg nå på egne ben i håp om å kunne leve av musikken. Siri har opptrådt i Manglerud kirke mange ganger før, men det en stund siden - mens hun som elev på Høyenhall skole spilte i korps og sang på skoleavslutninger. På konserten 3. juni i Mangleud kirke vil hun fremføre et variert program, hvor hun selv spiller flygel sammen med sine faste musikere. Se også YouTube.

Katrin Johannesen (24) er fra Færøyene, men har bodd i Oslo i fire år, de tre siste sammen med mannen Holgar i leiligheten i Manglerud kirke. Begge har musikkutdannelse. Katrin avslutter bachlorutdanning med eksamen i hovedinstrumentet sang 3. juni, samme dag som konserten. De er begge aktive i Manglerud menighet. Katrin har drevet med sang praktisk talt hele livet, fra hun som seksåring startet i barnekor. Allerede som 15-åring ble hun dirigent for et tensingkor på Færøyene. Hun har vært med som lovsangsleder og sunget i diverse kor og grupper siden. Katrin synger et variert repertoar, men har en forkjærlighet for gospel og pop. Hun synger i gospelkoret Mosaic, hvor hun også er solist. På konserten vil hun fremføre populærmusikk sammen med et par musikere.