Sector Media AS  |  Kildals vei 17 A   |  0678  Oslo  | Tlf: 23 15 85 00
Skip Navigation Links.
Information in English Informationen in Deutsch
 Abonner (RSS)

    

Stephen Ackles rocket på «Gamla»

Anledningen var utgivelsen av det nye albumet «For More Than Only Tonight» - et prosjekt som  startet for  to år siden da Stephen Ackles inngikk samarbeid med nederlandske 31days records som både er plateselskap og management. Tittelsporet «For More Than Only Tonight» er skrevet av Stephen Ackles og Hans Uleberg - samme duo som skrev «Hey You» for 20 år siden.


Telemarkingen Ackles er halvt amerikaner med far fra Tennessee, og mye av inspirasjonen er hentet fra artister som Jerry Lee lewis, Ray Charles og Elvis Presley. Med varm og kraftfull stemme takles både ballader og rock'n roll av artisten som har samarbeidet med størrelser som Johnny Cash, Kris Kristoffersen, Sir Elton John og Jerry Lee Lewis.

Hørbart 
«For More Than Only Tonight» er absolutt et hørbart stykke musikalsk håndverk med låten «Satan» som sistespor. «Satan» ble framført på «Trygdekontoret» i fjor med særdeles mange positive tilbakemeldinger, noe som også bidro til at «For More Than Only Tonight» ble en realitet. Albumet fikk terningkast 5 i VG - noe som er vel fortjent.
 
Mer informasjon finnes på www.stephenackles.com