Sector Media AS  |  Kildals vei 17 A   |  0678  Oslo  | Tlf: 23 15 85 00
Skip Navigation Links.
 Abonner (RSS)

    
<< Tilbake

Rock Høyenhall - Konsert i parken

Lørdag 28. august 2010 er det duket for gratiskonsert i Høyenhallparken i Oslo. Musikken besørges av lokale artister.

Konserten starter kl. 16.00 og planen er at den skal vare til cirka kl. 21.00. Dette betyr at arrangementet er særdeles familievennlig - og dagen etter er det også et arrangement i parken for barn og ungdom - i regi av «Barn og unge» i Høyenhall Vel.

Hvem spiller
På scenen vil du finne lokale band og musikere som Siri Stray, Frostrøyk, Flesk & Fløyel, Carma, Tom Ølboks, Dreamon, Hazy, Fire Herrer m/føge, LOFT og noen til. Lista utvides stadig!

Mat
Høyenhall skolekorps har tatt på seg å stå for salg av mat og drikke, og på menyen står det burgere, pølser, kaker, brus og kaffe.

Initiativet
Vinteren 2010 tok Jan Amundsen initiativet til å samle en del av de unge og litt eldre musikalske kreftene på Høyenhall. Ideen var å lage en konsert der musikken ble besørget av lokale krefter. Etter å ha vært i kontakt med de fleste offentlige instanser – og blitt møtt udelt positivt av alle – ligger det nå an til årets konsert i parken lørdag 28. august kl. 16.00.

Arrangør:
Rock Høyenhall

Støttespillere:
Bydel Østensjø, Sector Media (lyd & lys), Omsorgsbygg Oslo KF, Hafslund Nett, d'light (scenetak), Høyenhall skole (scene), Høyenhall Vel, Høyenhall skolekorps og gode hjelpere fra Høyenhall (lemp og rigg)

 

Bildene:
* Konsertplakaten - klar til å klippes ut slik at den kan videresendes til venner og bekjente.
* Yrende liv i Høyenhallparken. Parken brukes flittig av innbyggerne på Høyenhall, og bildet viser folkelivet St. Hans, 23. juni 2010 der deltakerantallet passerte 400!

 


<< Tilbake