Sector Media AS  |  Kildals vei 17 A   |  0678  Oslo  | Tlf: 23 15 85 00
Skip Navigation Links.
Information in English Informationen in Deutsch
 Abonner (RSS)

    

Konsertkirken Mangleud: Gospelkonsert med Reflex

Etter en ti dagers suksessturné i Tyskland, lander gospelkoret Reflex i Manglerud kirke fredag 29. februar 2008. På repertoaret står blant annet mye stoff fra korets nye plate «Like A Flower Needs Rain».

Reflex under dirigent dirigent Martin Alfsen, eksistert i over 30 år, men røttene går faktisk tilbake til 1973. Det var da gospelrytmer og jazz- og rockinspirerte toner fikk innpass i mange kirker og forsamlinger. Reflex startet som korarbeid for tenåringer i Østre Frikirke i Oslo, og da den første dirigenten, Trygve Moe, ga seg, overtok 18-åringen Martin Alfsen. Han hadde vært medlem av koret siden starten, og med jevnt tilsig av sangglad ungdom, begynte koret utover på 80-tallet så smått å bli kjent utenfor frikirkens vegger.

20 plater
Reflex kan heller ikke kalles platedebutanter når «Like A Flower Needs Rain» er den 20. utgivelsen. Som ved de tidligere 19 er også her Martin Alfsen pytt og panne – fra låtskriver til dirigent. Det er fem år siden siste utgivelse, og på den nye platen finnes det mye som leder tankene til gospelsangens røtter innen country og spirituals. Ti av låtene på platen er nyskrevet, men vi finner også nye versjoner av klassikere som «Will The Circle be Unbroken» og «Why Me, Lord».

Konsertrepertoar med bredde
Fredag 29. februar 2008 klokka 20.00 er det altså duket for en konsertopplevelse i Manglerud kirke der lydanlegget nylig er oppgradert til konsertstandard. Satsingen på profesjonelt lydanlegg (som snart får følge av egnet konsertlys), er ut fra et ønske om gjøre kirken til en allsidig institusjon som favner bredere enn den faste menigheten.
   – Vi ønsker å arrangere konserter med stor bredde, og publikum kan vente seg mange spennende artister i månedene som kommer, forteller Helge Fauskrud, ansvarlig for konsertkomiteen i Manglerud kirke.


****----****----****


For intervju med Reflex:
Ta direkte kontakt med korleder Arne Olav Aaheim
Tlf. 920 40 429
arne.olav.aaheim@reflex-choir.no

Reflex mob. 482 52 383
http://www.reflex-choir.no

Konsertkirken Manglerud:
Helge Fauskrud
helge.fauskrud@nmd.no
Mobil: 917 17 841

Presseansvarlig:
Lars Ole Ørjasæter
larsole.orjaseter@mediaoslo.no
Mobil: 908 59 406